Scroll to top
© 2021, Transparent Design

Fabriek

Heb je een betrouwbare partner voor je project?

Transparent Design bevindt zich in de top van de glasbewerkingsbedrijven in Roemenië met veel capaciteiten en ervaring op het gebied van de uitvoer van een gevarieerd assortiment van producten. Naast de functionaliteit, het gekozen glas kan het visuele aspect verbeteren en kan de design in het licht zetten door kleur en textuur, doorzichtigheid of intimiteit.

Onze producten gebruiken het volgende glastypes

Float glas: glas met een groene tint met diktes tussen 4-25 mm dat makkelijk te bewerken, verven of gezandstraald kan zijn, veiligheids- of gelamineerd glas voor iedere toepassing of glasproduct.

Ultra Clear glas: Glas met een bijzondere helderheid en met een verminderde groene tint op de zijkant, perfect voor de glaswanden vanwege zijn verhoogde doorlaatbaarheidscoëfficiënt van het licht (92%). Kan verwerkt en beveiligd worden op allerlei wijzen, en zodoende kan gebruikt worden in het bijzonder bij de binneninrichting – betegeling met gekleurd glas, heldere of gezandstraalde glasdeuren, douchecabine, balustrades van glas, enz. – waar de betrouwbaarheid van de kleur bepalend is.

In massa gekleurd glas: De doorzichtige float glas met diverse nuances (brons, grijs, groen, blauw) die aan iedere bewerkingsproces onderworpen kan worden, zoals het normale float glas. Kan ten behoeve van het realiseren van ieder glas product gebruikt worden, inclusief bij het verkrijgen van gelamineerd, gezandstraald of duplex glas.

Duplex glas: Met in het midden PVB-folie gelamineerd glas, geleverd door glasproducenten is meestal onderworpen aan snijprocessen om tot het eindproduct te laten komen. Kan niet verhard worden, maar toch is beschouwd als een ‘safe’ glas dat gebruikt kan worden op de wanden en balustrades van glas in geval dat de bevestiging gebeurd zonder mechanischebevestigingen die gatjes nodig hebben. Het duplexglas kan gemaakt worden van helder glas, ultraglas of in massa gekleurd glas.

Gelamineerd glas: Multilayer glas gerealiseerd in ons bedrijf gebruikt speciaal voor de uitvoer van de treden en bordessen, met een dikte van 30-35 mm voor ondersteunen van gedistribueerd gewichten. De glasplaten kunnen geboord en verhard worden voordat zij gelamineerd zijn, de geresulteerde samengestelde beglazing kan op die manier gebruikt worden bij de uitvoer van luifels en balustrades van glas met mechanische bevestigingen. Transparent Design maakt gelamineerd glas in diverse diktes en afwerkingen – transparant of mat, in massa gekleurd of geverfd, enz. – afhankelijk van de eisen van het project.

MATELUX Glas: Doorzichtig of in massa gekleurd vlakglas, met mate afwerking (glas met zuur mat gemaakt) beroemd voor de fijnheid van de granulatie. Het MATELUX glas heeft de mechanische eigenschappen van het vlakglas, wordt met gemakbewerkt, geboord, verhard en gelamineerd, en geassembleerd al dubbele isoleerglas. Omdat een bijzonder en elegant product is, die het licht zacht filtert, kan gebruikt worden voor allerlei toepassingen: de binnenpartitionering en deuren, tafelbladen, planken, douchecabines, enz. Tevens, MATELUX ANTISLIP is speciaal gecreëerd om antislip eigenschappen te geven, en daarom is ideaal voor treden en bordessen.

LACOBEL glas: Geverfd glas gemaakt door AGC GLASS, beschikbaar in 25 moderne kleuren. Het Lacobel glas wordt alleen voor binnen toepassingen gebruikt, zoals meubilair (glij- of draaideuren, kleedkamers, planken, enz.) en voor de betegeling van de wanden met gekleurd glas. Kan onderworpen worden aan bewerkingsprocessen – snijden, afwerken, boren, echter kan niet verhard worden.

Geverfd glas: float glas geverfd in ons fabriek in iedere RAL kleur, beschikbaar in een gevarieerd assortimens van diktes. Het voordeel van geverfd glas is dat de glaspanelen kunnen verhard worden voordat ze geverfdzijn en kunnen gebruikt worden in een zeer breed aantal toepassingen.

Linie profesionala vopsire sticla
Glas emailleren

Geverfd glas is momenteel een ideaal element om kleur te geven…

Glass Cutting
Glas snijden

Het snijden van het glas is het eerste bewerkingsproces. Het…

CMS TECNOCUT EASYLINE
WATER-JET Glas snijden

‘Water-jet’ technologie is een gemakkelijke methode…

Prelucrare cant sticla
Randafwerking

Het afwerken van de rand impliceert het afwerken van de randen…

Prelucrare sticla CNC
CNC – afwerking

Het afwerkingscentrum met numerieke invoer voor de Bavelloni…

Lamineren van het glas

Op deze wijzen verkregen eindproduct heet gelamineerd glas of…

Verven en zandstralen

Geverfd glas is tegenwoordig een ideaal element om kleur te geven…

Verharden

De verharding van het glas gebeurt door het thermische proces…

Sticla printata ceramic
Keramiek afdrukken

TRANSPARENT DESIGN bezit sinds april 2020 een print VITRO JET FS8…

Over ons

Het glas is een element geworden dat steeds meer aanwezig is in de interieurdesign. Elegant en helder, het glas blijft een perfecte oplossing in geval van woningbouwprojecten, maar ook voor de interieurdesign van het type ‘office’, dat aan de ruimte een meer geraffineerde allure geeft, nieuwer, bijzonder.

Grote glaswanden, glasdeuren, gigantische spiegels, douchecabines, betegeling met gekleurd glas, trappen met glazentreden en de balustrade van gelamineerd glas, zijn enkele voorstellingen van een gevarieerd assortiment van de producten die wij kunnen maken.

Şoseaua Olteniţei 208
Popești-Leordeni 077160 Roemenië
Maa – Vri: 8.00 – 17.00
Zat - Zon: Dicht