Scroll to top

CNC – afwerking

Heb je een betrouwbare partner voor je project?

De bewerkingscentra met numerieke besturing in coördinaten voeren automatisch een breed scala aan bewerkingen uit, respectievelijk snijden, randbewerking, boren, snijden en graveren. Automatische verwerking is ideaal voor de uitvoering van glas voor meubels en constructies (werkbladen, trappen, leuningen, deuren, enz.) Met verschillende vormen en complexe uitsnijdingen die een speciale nauwkeurigheid vereisen en die niet handmatig of met gewone apparatuur kunnen worden gemaakt.

Bovendien zijn de afwijkingen als gevolg van het CNC-bewerkingsproces minimaal, dankzij de automatische planning van bewerkingen op basis van ACAD-bestanden die in de computer van de machine kunnen worden geïmporteerd. Tegelijkertijd zijn de realisatietijden voor panelen met behulp van CNC-apparatuur korter; in de basissoftware van de machine is een groot aantal vormen en uitsnijdingen opgeslagen die kunnen worden aangepast aan de gewenste afmetingen waardoor het werk van de programmeur wordt vergemakkelijkt.

Transparent Design  over diverse ultramoderne automatische apparatuur, waardoor handmatige uitvoering van panelen en meetafwijkingen geëlimineerd worden.

  • Horizontale CNC BAVELLONI NRG 420 Power Jet (2019) ontworpen voor nauwkeurige bewerking van glaspanelen met speciale vormen en uitsnijdingen, afmeting 4500 x 2500 mm;
  • 4 ultramoderne verticale CNC’s, waarmee we automatisch JUMBO-panelen kunnen verwerken met maximale afmetingen van 5000 x 2800 mm, waarbij we alle noodzakelijke bewerkingen nauwkeurig uitvoeren: randbewerking, boren, snijden:
    • CMS PROFIELEN 5028 SX (2016)
    • CMS PROFIELEN 7032 SX (2019)
    • CMS PROFIELEN 7032 SX (2020)

Ze stellen ons in staat om automatisch JUMBO-panelen met maximale afmetingen van 5000 x 2800 mm te verwerken, waarbij alle noodzakelijke bewerkingen nauwkeurig worden uitgevoerd: randbewerking, boren, snijden.

  • CMS VERTEC MILL 3222 SX (2018) die automatisch en snel gaten en uitsnijdingen uitvoert.

De kwaliteit van dit proces is erg belangrijk om te voorkomen dat de ramen breken bij het beveiligen (vooral grote JUMBO-panelen) of bij montage in het geval van mechanische bevestigingen en bevestiging van ijzenwaren.

Fotogalerij

Over ons

Het glas is een element geworden dat steeds meer aanwezig is in de interieurdesign. Elegant en helder, het glas blijft een perfecte oplossing in geval van woningbouwprojecten, maar ook voor de interieurdesign van het type ‘office’, dat aan de ruimte een meer geraffineerde allure geeft, nieuwer, bijzonder.

Grote glaswanden, glasdeuren, gigantische spiegels, douchecabines, betegeling met gekleurd glas, trappen met glazentreden en de balustrade van gelamineerd glas, zijn enkele voorstellingen van een gevarieerd assortiment van de producten die wij kunnen maken.

Şoseaua Olteniţei 208
Popești-Leordeni 077160 Roemenië
Maa – Vri: 8.00 – 17.00
Zat - Zon: Dicht