Scroll to top
© 2021, Transparent Design

Keramiek afdrukken

Heb je een betrouwbare partner voor je project?

TRANSPARENT DESIGN bezit sinds april 2020 een print VITRO JET FS8-drukmachine TECGLASS SPANJE merk leider in het veld – met afmetingen JUMBO 6000X3000 MM, de enige machine in het land in grootte en technologie.

  • 16 PRINTKOPPEN
  • 16.000 MONDSTUKKEN
  • MAXIMALE RESOLUTIE: 1440 DPI
VITRO JET FS8 marca TECGLASS SPANIA

VITRO JET kan op glas elk grafisch ontwerp, patronen of foto’s reproduceren met keramische inkten. Het is uitgerust met een automatisch droogsysteem, waardoor het glas tegelijkertijd met het printen kan drogen, waardoor de productietijd wordt verkort. Deze technologie, uniek op de digitale keramische printmarkt, vermindert aanzienlijk het risico van stofverontreiniging van het uitgevoerde glas, waardoor een eindresultaat van hoge kwaliteit wordt gegarandeerd.

VETRO JET heeft een geavanceerde VARIABLE DROP SIZE (VDS) printkoptechnologie, waarmee de machine de inktstroom (7 niveaus) kan aanpassen aan de hoge mate van ondoorzichtigheid (typisch voor modellen) of aan de hoge beeldresolutie.

GEBRUIK

KERAMISCHE PRINT op glas heeft een veelvoud aan toepassingen en kan zowel op monolithisch glas als in constructies met gelamineerd glas en puntbevestigingen worden gebruikt.

Omdat het een veiligheidsglas is, UV- en vochtbestendig, kan bedrukt glas worden gebruikt:

  • BUITENGEVELS;
  • Glazen deuren en wanden;
  • Douchepanelen en -cabines;
  • Glas bekleding;
  • Leuningen;
  • Keukenwerkbladen of meubels, enz..

De voordelen van de keramische print zijn duidelijk. Alle soorten afbeeldingen met een hoge resolutie kunnen worden gereproduceerd, zelfs in grote formaten. De afbeelding is opgedeeld in verschillende glaspanelen van verschillende afmetingen of vormen, ongeacht de grootte of ruimte.

Fotogalerij

Over ons

Het glas is een element geworden dat steeds meer aanwezig is in de interieurdesign. Elegant en helder, het glas blijft een perfecte oplossing in geval van woningbouwprojecten, maar ook voor de interieurdesign van het type ‘office’, dat aan de ruimte een meer geraffineerde allure geeft, nieuwer, bijzonder.

Grote glaswanden, glasdeuren, gigantische spiegels, douchecabines, betegeling met gekleurd glas, trappen met glazentreden en de balustrade van gelamineerd glas, zijn enkele voorstellingen van een gevarieerd assortiment van de producten die wij kunnen maken.

Şoseaua Olteniţei 208
Popești-Leordeni 077160 Roemenië
Maa – Vri: 8.00 – 17.00
Zat - Zon: Dicht