Scroll to top
© 2021, Transparent Design

Randafwerking

Heb je een betrouwbare partner voor je project?

GLASAFWERKING houdt in dat de randen van glaspanelen worden bewerkt met de modernste apparatuur die het glas, naast zijn prettige uiterlijk, veiligheid in hantering en functionaliteit geeft. Transparent Design kan randen maken op zowel rechte als gebogen oppervlakken. Om veiligheidsredenen is het afronden van de hoeken bij producten zoals tafelbladen of vensterbanken absoluut noodzakelijk.

De door ons gebruikte apparatuur kan zowel floatglas met een dikte van 3-30 mm als duplex / gelamineerd glas (treden, vloeren) afwerken, waardoor de bewerkte randen een mat, glanzend of afgeschuind uiterlijk krijgen, afhankelijk van de wensen van de klant. In het geval van het uitvoeren van trappen bijvoorbeeld, worden de ramen aanvankelijk onderworpen aan een individueel slijpen van de randen, en na het lamineren wordt de voltooide stap onderworpen aan de laatste bewerking om de glans en de afschuining te verkrijgen. Zo wordt het beeld van een enkele unitaire rand gecreëerd.

Ook kan de Bavelloni VE 500 – V10 machine worden aangepast om een ​​afgeschuinde snijkant 0 – 45 ° te verkrijgen.

Transparent Design kocht een bilaterale horizontale randverwerkingsmachine – BAVELLONI HE500 (2019), die de rand automatisch verwerkt in een enkele doorgang. Verhoogde productiviteit en nauwkeurigheid bij het naleven van quota zijn de voordelen van deze machine.

Fotogalerij

Over ons

Het glas is een element geworden dat steeds meer aanwezig is in de interieurdesign. Elegant en helder, het glas blijft een perfecte oplossing in geval van woningbouwprojecten, maar ook voor de interieurdesign van het type ‘office’, dat aan de ruimte een meer geraffineerde allure geeft, nieuwer, bijzonder.

Grote glaswanden, glasdeuren, gigantische spiegels, douchecabines, betegeling met gekleurd glas, trappen met glazentreden en de balustrade van gelamineerd glas, zijn enkele voorstellingen van een gevarieerd assortiment van de producten die wij kunnen maken.

Şoseaua Olteniţei 208
Popești-Leordeni 077160
Maa – Vri: 8.00 – 17.00
Zat - Zon: Dicht