Scroll to top
© 2021, Transparent Design

WATER-JET Glas snijden

Heb je een betrouwbare partner voor je project?

‘Water-jet’ technologie is een gemakkelijke methode om met behulp van een sterke water- en zandstraal verschillende soorten materialen te snijden:

  • Glas
  • Steen
  • Metaal

We kochten bij de Italiaanse fabrikant CMS – leider in de productie van numeriek bestuurde apparatuur, een water-jet apparatuur met de nieuwste technologie: TECNOCUT EASYLINE IN 5 ASSEN. Met een innovatief en complex drukverhogingssysteem, gepatenteerd door CMS, zorgt TECNOCUT voor meer stabiliteit en een constante druk van de waterstraal, waardoor een superieure kwaliteit van het snijproces wordt gegarandeerd, maar ook een verhoogde productiviteit.

In feite is het in één enkel doorgang snijden / uitsnijden mogelijk om scherpe resten te verwijderen en de kanten of randen van gaten schoon te maken en glad te maken. Zo helpt de machine ons veel bij het snel en nauwkeurig uitvoeren van gaten en uitsnijdingen (zonder dat er extra bewerkingen nodig zijn), maar ook van panelen met vormen / afmetingen die niet door traditionele CNC’s kunnen worden uitgevoerd. Door de 5 assen voert TECNOCUT nauwkeurig afschuin- en facetbewerkingen van het glas uit.

Fotogalerij

Over ons

Het glas is een element geworden dat steeds meer aanwezig is in de interieurdesign. Elegant en helder, het glas blijft een perfecte oplossing in geval van woningbouwprojecten, maar ook voor de interieurdesign van het type ‘office’, dat aan de ruimte een meer geraffineerde allure geeft, nieuwer, bijzonder.

Grote glaswanden, glasdeuren, gigantische spiegels, douchecabines, betegeling met gekleurd glas, trappen met glazentreden en de balustrade van gelamineerd glas, zijn enkele voorstellingen van een gevarieerd assortiment van de producten die wij kunnen maken.

Şoseaua Olteniţei 208
Popești-Leordeni 077160 Roemenië
Maa – Vri: 8.00 – 17.00
Zat - Zon: Dicht