Scroll to top
© 2021, Transparent Design

City Mall (2014)

Het project heeft ca. 3 maanden geduurd en had betrekking op de uitvoering en de montage van meerderegeverfde en gelamineerde glaselementen.

1. Het afsluiten van de liftschacht

Er is gelamineerd glas 6.4.6 gebruikt, beide verharde glasplaten en puntsgewijze bevestigingen van roestvrijstaal; het glas was met mate folie aan de binnenkant gelamineerd ( ca. 300 m2).

2. Wanden Betegeling

Er is gekleurd glas gebruikt voor het inrichten van de badkamers en de openbare ruimtes (steunpalen, receptie) ca. 2500 m2; de panelen die gedecoupeerd waren / gatjes hadden waren vóór de kleuring verhard om niet kapot te gaan.

3. Afsluiting atrium

De begunstigde wou ´voor de 4+5 verdiepingen een esthetische oplossing, alleen van glas, voor een betere isolatie, maar tegelijkertijd ook veilig. Transparent Design heeft een afsluiting met gelamineerde en verharde glas 6.4.6 voorgesteld, dat bevestigd was met een DORMA profiel en verbindingen van roestvrijstaal, ontworpen in een hoek conform de straal van het atrium, voor de versteviging van de partities vanwege de hoogte van de panelen 3500 mm.

4. Deuren brandkranen

Zijn uitgevoerd van verhard en gezandstraald glas 8 mm, met aluminium kozijn (60 st.)

5. Openbare ruimtes

De compertimentering en de deuren voor de openbare ruimtes waren uitgevoerd met verhard glas 10 mm, met hang- en sluitwerk DORMA.

Winkelcentra

City Mall (2014)

Taak

Inrichten met glas

  • Datum :

    Juli - September 2014

  • Plaats:

    Boekarest, RO

  • Investeerder :

    Privé

  • Producten:

Deel project
Şoseaua Olteniţei 208
Popești-Leordeni 077160 Roemenië
Maa – Vri: 8.00 – 17.00
Zat - Zon: Dicht